Rólunk

Az M-POL Kft. 1993-ban alakult, kereskedelmi és szolgáltatási feladatok – ezek közül is kiemelten vagyonvédelmi feladatok – ellátására.

Szolgáltatásainkat az alábbi tevékenységi körökben az év minden napján, központi diszpécserszolgálattal biztosítjuk ügyfeleinknek:

Riasztó-, tűzjelző-, videó rendszerek telepítése

Távfelügyelet

Objektumvédelem

Személyvédelem

Rendezvények biztosítása, szervezése

Magánnyomozás

Adósságkezelés, mediátori tevékenység

Épülettakarítás

Épület-üzemeltetés és karbantartás

 

A fenti területeken az M-POL Kft. minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

Megbízhatóságunk záloga, hogy feladatainkat szakszerűen, magas szintű technikai háttérrel és felszereltséggel, a kor követelményeinek megfelelően látjuk el.

Ügyfeleink elégedettségét jelzi, hogy ügyfélkörünk folyamatosan bővül, ügyfeleink szívesen ajánlanak másoknak is bennünket. Mindez annak is köszönhető, hogy működésünk során különös hangsúlyt fektetünk az ügyfélközpontúságra, tevékenységeinket minden esetben az ügyfeleink kényelmét, érdekeit, időbeosztását szem előtt tartva alakítjuk ki és végezzük.

Valamennyi szolgáltatásunkat kijelölt munkatársunk útján rendszeresen ellenőrizzük, észrevételeinkről, tapasztalatainkról megbízóinkat folyamatosan tájékoztatjuk.